Acasă Lifestyle Business Cum fentează prostituţia legală din Marea Britanie bandele de proxeneţi români

Cum fentează prostituţia legală din Marea Britanie bandele de proxeneţi români

-

Autorităţile britanice se confruntă cu un fenomen care a luat amploare şi care face ca reţelele de traficanţi de sclave sexuale, în special cele operate de proxeneţii români, să se dezvolte şi să prospere, mai ales în Nord-Vestul Angliei.
Într-o ţară în care prostituţia este legală şi este ţinută în mare măsură sub control, proxeneţii români au găsit suficiente metode pentru a înşela vigilenţa autorităţilor. Fetele sunt ţinute sclave şi închiriate clienţilor, iar pentru a găsi cât mai mulţi clienţi infractorii le fac reclamă fetelor pe diverse site-uri de dating. Este cazul Vivastreet şi Adultwork, două reţele internaţionale prin intermediul cărora se promovează de regulă lucrătoarele sexuale legale. Acum, pe cele două site-uri abundă reclamele proxeneţilor români care se confundă cu cele ale prostituatelor legale.
Pentru ca poliţiştii să nu le ia urma, românii au recurs la o nouă strategie. Ei îşi mută fetele din oraş în oraş, exact ca trupele de circ, pentru a nu bate la ochi prea mult într-un singur loc. De curând aceeaşi fată era „închiriată” pe Vivastreet ca „Bella din Blackpool” într-o săptămână, iar în următoarea sub numele de „Kathy în Whitehaven, notează The Gazette.

Citeste mai mult: adev.ro/qoou8k

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: