AcasăFashionMarea Britanie vrea să înăsprească sistemul de azil

Marea Britanie vrea să înăsprească sistemul de azil

-

Guvernul britanic a prezentat miercuri o reformă a sistemului de azil care prevede să nu se mai acorde aceleaşi drepturi persoanelor care au intrat în ţară în mod legal sau ilegal, o măsură promisă în urma Brexit-ului şi considerată ”inumană” de Crucea Roşie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

În faţa deputaţilor din Camera Comunelor, ministrul de Interne Priti Patel şi-a prezentat proiectul ca ”cea mai importantă revizuire a sistemului nostru de azil din ultimele decenii”.
Descris drept ”corect, dar ferm”, proiectul are ca scop descurajarea imigraţiei ilegale şi intenţionează să trateze solicitanţii de azil în mod diferit, în funcţie de modul în care au ajuns în ţară, legal sau ilegal.

”Mulţi oameni care ajung ilegal în Regatul Unit au traversat o ţară sigură precum Franţa, unde ar fi putut şi ar fi trebuit să solicite azil”, a subliniat ministrul, care intenţionează să descurajeze aceste sosiri ilegale.

ma mult la    /www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

A first glimpse at Java 9: Early access release of JDK9...

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: