BREAKING Surse: Trupele Ucrainei au intrat in orasul Herson. „Se aud explozii, focuri de arma, au loc lupte de strada”

0
221

Numeroase conturi de Twitter din Ucraina si Rusia anunta ca trupele ucrainene au ajuns la periferia orasului Herson si incep sa intre in oras. In oras se aud focuri puternice de arma si lovituri de artilerie.

Primele informatii in acest sens au fost publice pe WarMonitor, un cont cu aproape 300.000 de urmatori care si-a castigat credibilitatea pentru ca are surse in randul militarilor ucraineni.

Informatii despre intrarea ucrainenilor in Herson au fost publicate si pe conturi de Telegram din Rusia.

Presa ucraineana a relatat anterior ca in Herson domneste haosul, dupa ce Rusia a anuntat ca se va retrage din oras. Fortele rusesti sunt acuzate ca au aruncat in aer o parte a unui centru de difuzare a programelor de televiziune si ca au avariat infrastructura de incalzire si de energie electrica.

Ministrul adjunct al apararii, Hanna Malyar, a declarat ca fortele rusesti au distrus, de asemenea, infrastructura de comunicatii.

„Federatia Rusa ne jefuieste muzeele din teritoriile ocupate temporar, confisca routerele Wi-Fi din locuinte si agreseaza locuitorii. Este o inapoiere civilizationala fara speranta”, a scris ea pe Telegram.

mai mult la :

BREAKING Surse: Trupele Ucrainei au intrat in orasul Herson. „Se aud explozii, focuri de arma, au loc lupte de strada”

Lasă un răspuns